Logo De Waegeneer Parketvloeren

Vinyl 

Op zoek naar een vloer dat waterdicht is, stil, slijtvast en dun?

Dan is vinyl iets voor jou! 

Vinyl is een vloerbedekking uit zachte kunststof, in de volksmond gekend als pvc-vloer of novilon. Hoewel vinyl nog steeds op rol wordt geproduceerd om verlijmd te plaatsen, raden wij onze klanten aan te kiezen voor een vinyl met een kliksysteem. De structuur blijft dezelfde: een opbouw volledig uit zachte kunststof met een decoratieve toplaag. Deze toplaag vinyl kan een imitatie parket zijn, een vinyl met betonlook, marmer, travertin enz. 

Alles kan bij vinyl. Kom ons gamma vinylvloeren bekijken, probeer thuis wat stalen uit. Je legt vinylvloeren makkelijk zelf, wij rekenen voor jou graag uit wat je nodig hebt en wat de prijs is voor je vinyl. Of wil je graag je vinyl laten leggen door ons? We doen maken een graag een offerte voor het plaatsen van vinyl. 

VELE MATEN en PATRONEN

Floor is the new playground met luxe vinyltegels. De eindeloze ontwerpmogelijkheden zijn zowel in tegels als in plankformaat verkrijgbaar in diverse patronen, kleuren en stijlen. Denk aan visgraat, hongaars punt, plankmotief, terracotta tegel, gietvloer look,..

PRAKTISCH en combineerbaar met VLOERVERWARMING

Modern vinyl is niet praktisch en hygiënisch omdat het zeer gemakkelijk met water kan worden onderhouden. Je kan vinyl reinigingsproducten vinden in onze webshop.

Je kan de vinylvloeren dat wij verdelen van de gekende merken zoals Moduleo, KL.IK, Quick Step, Coretec en Layred perfect combineren met vloerverwarming. Vinyl is heel dun, en daarom zijn ze makkelijk doorlaatbaar en zal je amper warmteweerstand ondervinden.

Dankzij de natuurlijke bestanddelen – en in het bijzonder de elementen die voor stabiliteit en duurzaamheid zorgen, zoals houtmeel – gaat linoleum zeer lang mee.  De speciale oppervlakbehandeling aan het einde van het productieproces maakt het materiaal echt onverslijtbaar en makkelijk te onderhouden. 

CORETEC

Een vloer dat buiten categorie valt: CORETEC

Is het vinyl? Is het laminaat? Is het kurk?

Coretec vloeren zijn een samenstelling van bamboe, kurk en kalk met een toplaag in slijtvaste vinyl. Samen vormen ze een onverwoestbare combinatie. Coretec vloeren leg je zonder aparte onderlaag en zijn 100% waterdicht. Lees er hier meer over.