Logo De Waegeneer Parketvloeren

TrappenĀ 

Level up! 

Een mooie trap kan net als een vloer een meerwaarde van je woning zijn. De meeste van onze klanten hebben graag dat de afwerking van hun trap matcht met hun vloer of interieur. Of zelfs identiek is.

Daar zorgen we graag voor! Je kan bij ons terecht voor aankoop van het materiaal, of ons team levert en plaatst de bekleding van je betontrap.

Wil je graag een rechte trap of liever een trap met Z-vormige tredes? Of wil je graag dat we je uitleggen wat het verschil is? Ook daar zijn we er voor jou. Bezoek ons in onze toonzaal of neem alvast contact op via mail. 

TRAP MET MASSIEF HOUT

De basis is je betontrap. Die wordt eerst uitgekleed met een houten drager (zoals multiplex of dergelijk).

Daarna komt het hout dat je wenst!

Als je kiest voor een trap met open zijdes, geven we de voorkeur aan vol massief hout van minstens 2cm dik voor een mooie zichtbare look aan de open zijde.

Trappen tussen twee gesloten muren geven je de ruimte om te kiezen voor bekleding met massief nobel hout van ongeveer 1cm dik of dikker, of een bekleding in samengesteld hout.

Wat het beste zou zijn voor jouw project? Wij leggen graag in onze toonzaal uit hoe we tewerk zouden gaan, en wat het plaatsen van een trap kost. Je kan een richtprijs krijgen en in een later stadium ook een tekening. 

TRAP MET MEERLAGENPARKET

Bij een trapkleding met samengesteld hout wordt er meestal een trapneus gemaakt voor de hoeken. Omdat meerlagenparket een opbouw heeft uit verschillende houtsoorten, wordt deze afwerking meestal gekozen bij realisatie tussen twee muren zodat de zijdes niet zichtbaar zijn. 

TRAP IN VINYL OF LAMINAAT

Laat je de trap graag bekleden in identiek dezelfde laminaatvloer of vinyl? 

Ook hiervoor bestaan er slimme oplossingen met matching trapneuzen zodat een sterke en mooie trap gemaakt kan worden.