Logo De Waegeneer Parketvloeren

Kurk, natuurlijk! 

De meest natuurvriendelijke en veelzijdige vloerbedekking. Veerkrachtig, stil, ecovriendelijk, onderhoudsvriendelijk. We say yes! 

Kurk wordt vervaardigt uit de hernieuwbare schors van de kurkeik. De warmte van de natuur voel je aan de structuur. Het oppervlak wordt bepaald door de keuze van toplaag: naturel erkenbaar kurkdessin, of decoratief geprint: de look van houten of stenen vloeren. 

Eén bezoek aan de Portugese kurkfabriek was voor ons als familiebedrijf genoeg om dit soort vloeren zeker in onze collectie op te nemen. Misschien vraag je je af welk soort kurkvloer geschikt is voor je woonkamer, je keuken, je badkamer of je slaapkamer?

Kom gerust wat stalen bekijken in onze toonzaal, en wij informeren je graag over de mogelijkheden. Wil je graag zelf kurk plaatsen? Dat kan zeker. Dankzij de handige kliksystemen kan je kurk gemakkelijk zelf plaatsen. Ben je op zoek naar iemand die je kurkvloer kan leggen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor het leveren en plaatsen van jouw nieuwe kurkvloer! 

KURK met PARKETLOOK

Het uitzicht van parket, en toch 100% kurk? Dankzij nieuwe technologiën in digital printing zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

KURK met BETONLOOK

Een stenen vloer hoeft niet koud te zijn. Kies voor kurk met de look van marmer, kalksteen, leisteen,.. Zalig om op te lopen, een parel voor het oog, een zalig gevoel aan je voeten.

100% KURK

Voor wie wil investeren in een klassieker: kurkvloeren met het originele dessin. De natuur aan je voeten.