Logo De Waegeneer Parketvloeren

Laminaat

Laminaat, een klassieker onder de sterke en budgetproof vloeren. Tegenwoordig met zo'n prachtige décor toplagen dat ze niet van echt hout of steen te onderscheiden zijn op het eerste zicht! 

Wat is laminaat? Meestal een mix van HDF en melamine, met een toplaag in kunststof (plastic). 

Dankzij de opbouw sterk, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te plaatsen (klik-systeem).

 Zoveel keuze en verschil in dessin, kleur en reliëf, dat moet je voelen! Kom het prachtige en hippe gamma laminaatvloeren bekijken in onze toonzaal. Je mag alle staalborden van Quick Step laminaat gratis lenen zodat je ze thuis kan vergelijken. 

LAMINAAT met PARKETLOOK, STEENLOOK,..

Ons laminaat assortiment beschikt over décors die je de impressie geven van een oude kasteelvloer, maar evengoed van een strakke betontegel of de look van blauwe hardsteen. 

WATERBESTENDIG

Uiteraard komt volledige waterbestendigheid op de eerste plaats van de eigenschappen waar een badkamervloer aan moet voldoen. Dankzij de waterafstotende beschermingstechnologie hoef je met verschillende laminaatvloeren zelfs voor de grootste plassen niet terug te deinzen.

COMBI MET VLOERVERWARMING

Laminaatvloeren zijn erg dun en makkelijk doorlaatbaar ivm de warmteresistentie van je vloerverwarming, ideaal! 

Met de juiste ondervloer kunnen Quick-Step vloeren gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming: wat kan een mens zich nog meer wensen voor een goede nachtrust?

Interesse in laminaat?

Bezoek onze toonzaal of contacteer ons vrijblijvend tel 053 784252