Logo De Waegeneer Parketvloeren

BISBEURSPROMOTIES & NIEUWIGHEDEN

 

Kom gauw langs!

Parket kiezen? Makkie.

Je bent op zoek naar parket maar je ziet door het bos de vloer niet meer? Geen probleem. Ontdek The Twelve. De naam zegt het al. Twaalf zorgvuldig geselecteerde parketdesigns waarbij gefocussed wordt op wat écht telt. En wat is dat dan? Wel, de parketplanken zijn afkomstig van 100% Europees duurzame bossen en bevatten een easy cleaning toplaag van 3,5 mm. De volledige collectie is bovendien uiterst geschikt voor vloerverwarming én houdt –jawel– van mensen met smaak. Twaalf parketvloeren, en zeker ééntje ervan die jouw thuis nog mooier maakt.

Lees hier meer over The Twelve Parquet

Of nog beter... bezoek onze toonzaal en ontdek het gamma snel!

LANCEERPROMOTIE

Adviesverkoopprijs €69.00/m² excl.BTW

Bij aankoop vanaf 40m²  € 50.00/m² excl.BTW (sortering Naturals in één van de twaalf kleuren naar keuze :-) )

NIEUW: Coretec CERATOUCH

In Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antweren of het Belang van Limburg:

"Je kan je deze vloer het best voorstellen als een sandwich die opgebouwd is uit een aantal lagen rond een kern van mineraal composiet. Onderaan zit de onderlaag in kurk. Die zorgt niet alleen voor perfecte geluidsdemping, maar is ook schimmelwerend. Een stabilisatielaag zorgt voor extra stevigheid. 100% waterproof en met zéér hoge krasbestendigheid."

Coretec Ceratouch

Profiteer snel, kom langs om deze schitterende collectie te bekijken en eventueel stalen mee te nemen naar huis zodat je zeker bent van de schoonheid van je keuze.

Yippieeeee!

COREtec in samenwerking met VT WONEN, dat 'vind ik leuk'!

VRAAG HET VTWONEN

In de online videoreeks ‘Vraag het vtwonen’ beantwoordt styliste Anne-Catherine Gerets acht woonvragen die op onze lippen branden. Dat doet ze in haar eigen vrolijke stijl, maar ook met veel knappe voorbeelden en illustraties. Iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de hulp van sponsors: COREtec®, Levis, èggo en Meubelen Verberckmoes. Koop bij ons je COREtec vloer en ga voluit voor een vloer waarvan we nu al garanderen dat jij er zooo blij zal mee zijn.

Bekijk de inspiratievideo's van Anne-Catherine  hier.

COREtec®

Bij COREtec® vind je zeker en vast een vloer die bij jou en jouw persoonlijkheid past.  De stijlvolle, sterke vloeren werden ontworpen voor het échte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn ze 100% watervast, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te installeren op bestaande vloeren. Laat je inspireren door hun collecties met de authentieke schoonheid en uitstraling van echt hout, echte steen en keramische vloeren.

 

Omdat het soms gewoon goed moet zijn.

EIK ORIGINAL

20 JAAR GARANTIE OP VLOERVERWARMING & VLOERKOELING

Benieuwd naar de prijs geplaatst?

Contacteer ons nu

QUICK STEP 'ON AIR'. 

"Omdat Quick Step zoveel méér is dan de standaard in laminaat."

Koop en kies ons als servicepunt en krijg bovenop 25 jaar garantie, de beste prijs- onze prijs! 

#meermoetdatnietzijn,maarooknietminder 

Korting op alle Cork, Wood & Stone gamma's van Wicanders!

"Ervaar de stilte en het comfort van kurk."

Ontdek hier alvast de collecties, en kom ze bekijken in onze toonzaal.