Logo De Waegeneer Parketvloeren

Vinyl 

Vinyl is een vloerbedekking uit zachte kunststof dat de kroon spant qua slijvastheid.

In de volksmond gekend als pvc-vloer of novilon. Hoewel vinyl nog steeds op rol wordt geproduceerd om verlijmd te plaatsen, wordt tegenwoordig evenveel gekozen voor vinyl-planken. De structuur blijft dezelfde: een opbouw volledig uit zachte kunststof met een decoratieve toplaag. 

Je oog laten vallen op marmer, stipjes, sterretjes, smalle of net heel brede houten planken? 

Alles kan bij vinyl. Kom ons gamma vinylvloeren bekijken. 

Floor is the new playground met luxe vinyltegels. De eindeloze ontwerpmogelijkheden zijn zowel in tegels als in plankformaat verkrijgbaar in diverse patronen, kleuren en stijlen.

Modern vinyl is niet alleen degelijk, praktisch en hygiënisch, het biedt ook een uitzonderlijk brede keuze aan designs. 

Dankzij de natuurlijke bestanddelen – en in het bijzonder de elementen die voor stabiliteit en duurzaamheid zorgen, zoals houtmeel – gaat linoleum zeer lang mee.  De speciale oppervlakbehandeling aan het einde van het productieproces maakt het materiaal echt onverslijtbaar en makkelijk te onderhouden. 

Een vloer dat buiten categorie valt: CORETEC

Is het vinyl? Is het laminaat? Is het kurk?

Coretec vloeren zijn een samenstelling van bamboe, kurk en kalk met een toplaag in slijtvaste vinyl. Samen vormen ze een onverwoestbare combinatie. Coretec vloeren leg je zonder aparte onderlaag en zijn 100% waterdicht. Lees er hier meer over.